Kära kunder,
Här kommer en kort meddelande från våra nya ägarna. Det är med en stark tro på framtiden och en långsiktig vision som vi, Fredrik Aschan, Henrik Ahl och Andreas Vollstedt, har tagit över detta älskade företag. Vi vill ta Prinsen till nya höjder och leverera mathantverk i toppklass.
Fredrik Aschan, en matentusiast med erfarenhet från olika restauranger och branscher, har länge haft en dröm om att jobba inom livsmedelsbranschen.

Fredrik säger: Att ta över Prinsen tillsammans med två vänner som delar min passion för mat och matkultur är en dröm och något jag vill jobba med resten av mitt yrkesamma liv.

Vi delar en gemensam målsättning – att driva Prinsen i många år framöver, precis som familjen Nilsson gjorde. Fredrik kommer att vara helt engagerad i produktion och försäljning, medan Henrik Ahl, som driver tre redovisningsbyråer, tar ansvar för ekonomin. Andreas Vollstedt kommer att fokusera på styrelsefrågor och strategiarbete. Tillsammans är vi tacksamma för möjligheten att föra Prinsen vidare och kommer att arbeta hårt för att bevara dess historia och samtidigt erbjuda nya smaker och produkter.

Vi ser fram emot att fortsätta att vara er pålitliga producent av premiummatupplevelse. Tack för ert förtroende och stöd – tillsammans skapar vi en spännande framtid för Prinsen!

Trevlig helg och hoppas att vi hörs av snart!
Fredrik Aschan, Henrik Ahl, och Andreas Vollstedt