För oss är det självklart att färska råvaror ger naturligt goda inläggningar. Därför går vår sill snudd på direkt från havet och ner i burken, med en liten mellanlandning i vår egen lag. Du känner skillnaden, både på smaken och konsistensen.

Krämiga sillar

Drömsill är en stark smakupplevelse, kryddiga sillbitar i en krämig sötare marinad ger en uppskattad och unik produkt till sillbordet vid högtider.

En härlig sillinläggning framtaget i samarbete med Sillens Helg. En god majonnäsinläggning med smak av kallrökt lax, rödlök syrad med cremé fraiche

Prinsens kräftmarinerade sill har blivit företaget flaggskepp under senare år. Idag har många tagit fram egna varianter av vår kräftmarinerade sill men det är ändå roligt att kunna säga att vi var först med denna sill sort och fortfarande tycker vi att ingen lyckats göra en bättre produkt än vår egen!

Unik smakupplevelse, genom samarbete med Sillens Helg producerar vi vinnarsillar. Denna sill har blivit en favorit både hos oss och kunder som smakat den. Köksmästare Alexander på Grand Hotel är skaparen bakom denna sillinläggning, har ni inte smakat den borde ni göra det.

Vår fina romsill med en len smak av rödlök och rom är en uppskattad produkt till julbordet eller på smörgåsen en enkel vardagskväll. Romsillen blir ofta en fin kombination till lite andra sill sorter med starkare smak såsom senapsill eller Branteviks sill till sillbordet.

Prinsens senapsill. En storsäljare och inte undra på, för den är fantastiskt god!

Härlig smaksättning av kryddsill i bit i en krämig god sås. För den som gillar matjessill är detta en favorit. Sälj i konsumentförpackning och storhink

Vår skånska senapsill ger till skillnad från vår vanliga senapsill lite mer sting i smaken för den som gillar starkare smaker.

Prinsens Vitlökssill är en unik produkt med en stark smakupplevelse.

Vi tycker att vår Curry/Äpple sill är unik och fantastiskt god. Den måste smakas och upplevas. Balansen av curryn är avgörande för att lyckas få en god slutprodukt och det har vi gjort.

Klara sillar

Prinsens fantastiska Branteviks sill är en unik smakupplevelse. Sillen är gravad vilket innebär att sillen i sig får en mycket stark och fin smak innan den läggs in i vår goda marinad. 

Innehåller bitar av en ättiksfilé lagd i en fin lag samt kryddor. En härlig produkt till sill tallriken.

Vår Enbärssill är en riktigt fin produkt som få vågar testa på grund av namnet. Små fina sillbitar ligger i en god välsmakande lag vilket gör att vi kan erbjuda en mycket bra klar sillinläggning till dig som söker något nytt. 

Unik produkt som vi enbart producerar till högtiderna jul, påsk och midsommar, finns enbart i gralburk 500g, liknar Branteviksillen fast med annan kryddning

Vår franska löksill är gjort på ett gammaldags recept med stora fina sillbitar. Perfekt till en härlig ägg -och sill smörgås!

Perfekt produkt för den som bara vill hålla av sillen och lägga in den i en egen inläggning. Gjord på saltsill, Finns i både i bit och filé och enbart i 5kg hink

Gjord på vår farmors gamla recept. Unik trevlig inläggning finns både i konsumentburk och i stor hink

Prinsens Löksill är en storsäljare både i butiker och hos grossister. Innehåller bitar av sillfilé i en härlig lag med kryddor.

Prinsens Matjessill är erkänd för sina stora fina sillfiléer. Storleken och tjockheten på filéerna är helt unika.

Stora fina filéer av bästa råvara finns i att inhandla hos fiskhandlare och vissa butiker. En självklar sill för egna inläggningar.

Unik inläggning då vi lägger in riktiga vinbär och inte koncentrat som många av våra konkurrenter. Finns att specialbeställa i konsumentburk annars finns den i storhink.

Enbart till storkök