Vi har en storbredd på sallader

Främst gör vi en mängd olika skaldjurssallader med olika mängd skaldjur beroende på vilken kvalité och prisbild man vill ha. Vi gör flera olika sorter potatissallader, rödbetsallad, mimosasallad, tonfisksallad, laxröror, skinksallad, pulled pork röra och många flera, kolla gärna in fler nedan.

Skaldjurssallader

God skaldjurssallad med 65% färska räkor, unikt framtagen just för firandet av Göteborgs 400 års firande, kommer att finnas i utvalda butiker fram till slutet av 2023.

God röra som smakbinder vitlöken och kräftstjärtarna och blir en perfekt sallad till en förrätt eller på en kvällsmacka.

Vår jubileumsröra när vi som företag fyllde 25 år, den blev så populär så gjorde om den med mer mängd färska räkor och dömte om den till Marstrandsröran, måste provsmakas

Vår fantastiska räksallad är vårt flaggskepp gällande våra sallader. Att vi har färska räkor gör att smaken blir annorlunda gentemot andra konkurrenter som använder sig av frysta. Här har du 44% av burkens innehåll med stora fina räkor. Att vi använder färska räkor gör att du även får en sälta i smaken och ett fint tuggmotstånd i räkorna.

Prinsens skagenröra är den perfekta salladen till smörgåsen eller till en festlig förrätt. Räkor, kräftor och rom ger denna sallad en lyxig känsla både för synen och smaken.

Vår berömda Smögenröra innehåller både räkor och lax. Salladen får en lyxig känsla och en liten fin smak av rökt lax. Passar utmärkt till en förrätt eller till en varm potatis.

Vår västkustsallad passar perfekt till en bakad potatis eller på en smörgås. En storsäljare för oss ute i butik och omtyckt av många. Den enda produkten vi säljer som innehåller champinjoner.

Övriga sallader

Unikt god Gubbröra innehållande även cremé fraiche, säljs enbart till grossist i 2,5kg hink vid högtider, beställingsvara.

Ishavssallad är en perfekt sallad till smörgåstårtor eller landgångar. Ett bra tips till den som vill bjuda på en förrätt med lite lyxig känsla fast utan skaldjur om någon skulle vara allergisk i sällskapet. Eftersom det inte är några skaldjur i salladen innebär också att produkten har längre hållbarhet.

Underbart god röra gjord av varmrökt lax, perfekt till smörgåstårtor, baguetter eller liknande.

Mimosasallad är en oslagbar produkt. Kombinera en smörgås med mimosasallad, en skinkskiva och en skiva tomat till en kopp te på kvällskvisten, det är en perfekt avslutning!

Vår Potatissallad innehåller en fintärnad potatis av högsta kvalité. Färsk paprika och purjolök gör att den får en fräsch och god smak. Vår potatissallad säljs i allt från småförpackning i butikshyllan till delikatess diskar runt om i landet, en mycket populär produkt helt enkelt.

Prinsens Rödbetssallad känd för sin fintärnade rödbeta och att den inte är lika syrlig som många av våra konkurrenters. Fint tuggmotstånd och bra konsistens gör att denna sallad är mycket omtyckt. Finns i samtliga butiker som vi själva levererar till. Ett självklart val till en rödbetsalladssmörgås med köttbullar eller på julbordet, Måste testas!

Sälj enbart i 2,5kg hinkar till grossistföretag inför högtider, beställningsvara.

Vår tonfisksallad är en omtyckt produkt. Många gillar att ha den i en baguette till utflykt, därav valet att hålla oss till en 300g burk för att burken inte skall vara för liten!

Säsongsvara, enbart till storkök