Såser är gott till allt! Hos oss på Prinsens ökar utbudet av såser hela tiden, titta gärna in nedan för lite idéer och kontakta oss om du önskar smakprover eller offert.

Aioli är en av de produkter som växer starkast för oss inom vårt sås segment. Vi har fått en välbalanserad Aioli både i konsistens samt i smaken. Det är inte lätt att göra en god Aioli som passar många men vi har lyckats!

Chili-Aioli är en ny produkt och som på kort tid blivit en ny favorit bland såväl grossister som kunder i detaljhandeln. Den perfekta dippen till några räkor eller kräftor.

Nyhet! Suverän sås till kötträtter. En fin balans mellan tryffel och majonäs.

Lime-Aioli med en frisk smak av vitlök och lime som passar till såväl en köttbit som färska räkor.

God till grillat, gott som fisk!

Härligt god smak av saffran som är perfekt till fisksoppa eller skaldjur.

Prinsens fina remouladsås är en perfekt sås till färsk fisk! Färsk plattfisk med Remouladsås och potatis, det är en måltid det!

Nyhet! Otroligt god om man skall tro de som smakat den, har redan blivit en succé.

Hetsåsen är helt perfekt till grillkvällen. Passar lika bra till ny grillat kött som fisk. Kombinationen av den heta och söta Mangosmaken är magisk.

Hjortronsåsen passar perfekt till både lax och kallskuret eller varför inte till en god Västerbottenostpaj.

Tyvärr finns det idag inte många goda gravlaxsåser, men här har du en favorit! En säsongsprodukt som vi säljer mycket utav vid storhelger både i butik och till grossister.

Romsåsen är en sås utöver det vanliga. Här har du en färdig produkt perfekt till en laxmiddag eller till en förrätt. Gör det det enkelt och köp vår fina romsås vid nästa festtillfälle.

Med smak av parmesan och basilika. En god sås till vitfisk, surad sås med crème fraiche.