Tack Ingeli Bengtsson för dina åtta år hos oss som vår suveräna ekonomiadministratör. Vi kommer att sakna dig och vill önska dig all lycka i framtiden och ett ljuvligt pensionärsliv.  

Grattis du går i pension, hur känns det?
– Det är blandade känslor. Det ska bli både skönt att vara ledig men det kommer också att kännas tomt. Jag har trivts bra och kommer att sakna gemenskapen, arbetskamraterna och frukosten klockan nio med alla de goda salladerna att välja på. Det är naturligt att en ny generation tar över och det känns tryggt med en sådan bra efterträdare.

Någon händelse som du kommer minnas speciellt?
– Jag började på Prinsen i oktober år 2011. Mycket har förändrats under åren. När jag började fanns det till exempel bara en dator som vi delade på. Nu finns ju flera och vi har infört ett nytt bokföringsprogram. Det har varit intressant och kul att ha varit med i den utvecklingen.  

Vad kommer du njuta av mest av om dagarna?
– Den här årstiden är det framförallt trädgården som kommer att uppta min nyvunna tid. Sedan kommer jag passa barnbarnen mer.  Annars ska jag leva pensionärslivet och ha det gott. Det ska bli skönt att inte ha fullt upp om dagarna som man har haft hittills.  

Du är en hejare på Bowling, vem ska nu sätta Prinsarna på plats i framtiden?
– Ja, vi har ju haft en del Kick offer genom åren.  Är man ensam tjej bland killar så får man stå ut med en del. De har bland annat lurat ut mig på en guidad segway-tur i Madrid och ner i en kajak vid Marstrand.  Det skulle jag aldrig ha gjort annars. Kick offerna har varit tuffa. När vi tackade av en annan kollega för några år sedan så spelade vi bowling, då vann jag. Det var roligt! Jag har trivts jättebra på Prinsen och vill tacka för förtroendet att få jobba här och allt jag har fått uppleva.