Idag fredag den 20 oktober förvärvar AVA Invest Familjeföretaget Prinsens Sill & Sallader AB.

 

  • Detta är en process som vi bearbetat i över 2 år, säger Jonas. Vi kom i ett skede där vi mer än fördubblat omsättningen och det har varit en fantastisk resa men också slitsam. Nu står vi inför att ta företaget till nästa nivå och då kändes det mest naturligt att låta andra med ny energi och kunskap ta vid för att uppnå dessa mål som företaget har satt i sin affärsplan.

 

Att lämna företaget har både Jonas och Marcus behövt bearbeta men landat i att detta är det bästa för både dem själva, personalen och företagets utveckling. Båda två kommer att vara kvar i företagets styrelse och jobba vidare i företaget men succesivt fasas ut ur verksamheten.

 

  • Vi är väldigt måna om att Prinsens Som företag skall fortsätta leverera kvalitativa produkter men hög leveranssäkerhet. Valet föll på Fredrik och gänget i AVA Invest då vi upplevde att vi hade liknande värderingar och syn på hur företaget skulle leva vidare, säger Marcus

 

Fredrik tillägger

  • Vi är stolta över att ta över Prinsens och dess fyra affärsområden: sill, sallader, såser och färskost,” säger Fredrik Aschan (VD AVA Invest). ”Vår vision är att bygga vidare på Prinsens framstående kvalitet och färskhet, samtidigt som vi introducerar spännande nya smaker och innovationer för att möta de föränderliga konsumentkraven.”

 

 

Pressrelease från AVA Invest kommer inom kort läggas upp på vår hemsida

 

För ytterligare information och förfrågningar, vänligen kontakta:

Jonas Nilsson,  Ägare och Produktionsansvarig Telefon: +46 705 15 83 88

Marcus Holmström, VD Prinsens Sill & Sallader AB Telefon: +46 704 94 74 86

Fredrik Aschan, VD AVA Invest Telefon: +46 707 55 93 57