Prinsens Sill och Sallader är glada över att ha inlett ett nytt samarbete med grossistföretaget Gourmeprodukter i Skåne. De kommer att erbjuda våra goda sillar, sallader och såser till krögare och butiker i hela Skåne och södra Halland.

– Det känns jättespännande att påbörja detta samarbete. Gourmeprodukter arbetar enbart med premieprodukter och vi är glada att Prinsens Sill och Sallader nu finns med i företagets produktportfölj, säger Marcus Holmström, vd för Prinsens Sill och Sallader.

Gourmeprodukter i Skånes sortiment består även av Bjärefågel i Torekov, Per i Viken Chark AB och Stefan Pålsson AB. Gourmeprodukter levererar till butiker och restauranger i hela Skåne samt södra Halland.

Precis som Prinsens Sill och Sallader är Gourmeprodukters nyckelord kvalité och att bra mat smakar bättre.

– Vi på Gourmeprodukter väljer bara ut de bästa mathantverkarna som arbetar med premiumprodukter. Vi ser det som vår uppgift att vara länken mellan tillverkaren och krögaren eller butiken som vill erbjuda sina gäster och kunder det lilla extra. Prinsens Sill och Sallader  är just en sådan mathantverkare som passar in i vår försäljningsportfölj och vi ser med spänning fram emot att få påbörja arbetet, säger Roger Larsson, vd på Gourmeprodukter.

 

För kontakt och frågor ring:

Marcus Holmström,  mobil 0704-947486, Prinsens Sill och Sallader

Roger Larsson, mobil 070-3807320 , Gourmeprodukter