//---------------------------------------------------- // Google Analytics //----------------------------------------------------

Om Prinsens

  • Generationsskifte

  • Flexibel produktion

  • Enkel organisation...

    med bra lösningar för olika behov hos kunden.

  • Hög service och engagerad personal

Alltid färskare, Mycket godare

För oss är det självklart att färska råvaror ger naturligt goda inläggningar. Därför går vår sill snudd på direkt från havet och ner i burken, med en liten mellanlandning i vår egen lag. Du känner skillnaden, både på smaken och konsistensen.

 

Prinsens Sill & Sallader är ett familjeföretag som startades 1990.  Företaget grundades av Lars- Olof Nilsson och drivs idag av sönerna Jonas Nilsson och Marcus Holmström.

Prinsens Sill & Sallader producerar sill, sallader och såser inom ett premium segment. Våra färska råvaror gör produkterna unika. Sillen kommer färsk till vår fabrik och våra skaldjur har inte varit frysta vilket gör att du känner skillnaden både i smaken och i tuggmotståndet. Färskheten är röda tråden genom hela verksamheten. Varje vecka producerar vi nya sallader och såser utifrån beställningar och håller ingen lagerproduktion förutom inom sillsegmentet.

Att vi har hand om processen från färsk sill till färdigförpackad sillburk ute i hyllan gör att vi har bra koll på hela processen och är inte beroende av andra aktörer. Detta gör att vi har en total kontroll över att vi får fram rätt produkt med rätt kvalité till våra kunder.

Vi finns idag inom Bergendahl, Axfood och ICA samt Fiskhandlare och Fiskgrossister (läs gärna mer om vilka kunder vi har under hitta återförsäljare)

Våra produkter finns förutom i Sverige även i Finland och Danmark.

Idag har företaget åtta anställda med en omsättning på 28,3 miljoner kronor (2013).