Nytt sortiment till Willys

22 jan 2019 under kategorin Återförsäljare

Från och med den 21 januari 2019 har Willys i Västsverige tagit in vår goda Marstrandsröra och Laxröra i sitt sortiment.

–          Vi har sett över sortimentet ihop med Willys och kommer att ta bort Kräftstjärtssallad och Kräft-vitlök i 400grams burkar och ersätta dem med våra två nya sallader, säger Marcus Holmström på Prinsens Sill och Sallader.

Läs mer om vår nya laxröra här.

Testa vår populära laxröra

22 jan 2019 under kategorin Återförsäljare

Laxröran är en av Prinsens Sill och Salladers senaste nyhet och innehåller högkvalitativa varmrökta laxbitar.

Vår nya laxsallad kom till genom ett samtal med en av våra kunder i Värmland. Kunden som själv driver ett familjeföretag har även ett eget rökeri. Vi har haft förmånen att använda familjeföretagets högkvalitativa laxprodukter i vår laxröra.

Det är den varmrökta smaken som gör denna sallad ypperligt god. Laxröran är lika smaskig på kvällsmackan hemma som till bagerier att använda i sina smörgåstårtor. 
– I min värld finns det ingen anledning att använda sig av ishavssallad när vi har tagit fram denna goda laxröra. Detta är en helt annan nivå med en fin kvalité till ett relativt lågt pris, säger Marcus Holmström på Prinsens Sill och Sallader.

Laxröran finns i 200 grams burkar i butik. Till grossister och Caféer har vi även laxröran i 2,5 kilos förpackningar.

Prinsens Brantevikssill blev bäst i test

18 jun 2018 under kategorin Nyhet

Under Sillen Helg 2018 som firas första helgen i juni tog vår Brantevikssill hem förstaplatsen i det stora sill-testet. En gedigen jury bestående av stjärnkockar gav Prinsens sill högsta betyg.
– Det är fantastiskt roligt, säger Marcus Holmström, VD för Prinsens Sill och Sallader.

I testet som avgjordes på Grand Hotell på Marstrand betygsattes sju olika brantevikssillar efter utseende, smak, konsistens och kvalité. Silltestets juryordföranden Lars Ahlström, som driver anrika Fiskekrogen i Göteborg fick i uppdrag att välja ut en jury. Det blev stjärnkockarna Richard Waje (LasseMajas krog), Johan Gustavsson (Johans krog), Alexander Stärnerz (Grand Hotell Marstrand) och Pär Andersson (Marstrands Havshotell) som tillsammans skulle utse årets vinnare.

I skålar märkta med olika nummer fick kockarna bedöma sillarna och ge dem betyg i skala ett till fem. Prinsens Sill och Sallader tog hem flest höga betyg och vann testet med 23,5 poäng.

– Brantevikssillen är en av mina personliga favoriter. Att stjärnkockar ger oss ett så högt betyg gör oss riktigt stolta över vad vi lyckas åstadkomma tillsammans med vår duktiga personal, säger Jonas Nilsson, ägare och driftansvarig på Prinsens Sill och Sallader.


Poäng i silltestet:
1. Prinsens sill: 23,5 poäng
2. Bures: 21 poäng
3. Thommy G: 16 poäng
4. Kåseberga: 10,5 poäng
5. Favorit 8: poäng
6. Klädesholmen: 8 poäng
7. Falkeskog: 5 poäng 

 

 

Prinsens anställda tipsar om sina favoriter på julbordet

09 Dec 2017 under kategorin Nyhet

Julen är Prinsens absoluta högsäsong på året. Nu är det fullt upp i sillfabriken från tidig morgon till sen kväll. Efterfrågan på våra goda premieprodukter är stor. Men vad ska man välja till sitt julbord när inte alla våra produkter får plats?

Vi frågade tre av våra anställda vilka de uppskattar mest och vad de inte kan vara utan på sitt julbord.

Montclair: ”Oj, det är många. När det gäller sill så är det Brantevikssill, Skånsk senapsill, Kräftmarinerade sillen och farmors sill som är ett måste. Självklar måste man ha Prinsens rödbetssallad och även hjortronsåsen som blir en nyhet i år på julbordet”

Ingeli: ”Det är mycket man vill ha med. Rödbetssalladen såklart. Senapsill, Räksallad och Farmors sill är mina favoriter”.

Isak: ”Mina favoriter och måsten på julbordet är: Hovmästarsås, Rödbetssallad, Skånsk senapsill och Romsill. Det är en sådan glädje för mig att få bjuda familjen på detta för det är så lyxigt och gott”.