Ny medarbetare sökes

26 sep 2019 under kategorin Nyhet

Vill du bli en del i framtidens Prinsenfamilj!

Prinsens Sill & Sallader är i behov av ny personal.

Vi söker en medarbetare som är utåtriktad, social och arbetsvillig. Tjänsten består i att köra ut varor till kunder, ta emot ordrar, plocka samt hjälpa till i produktionen. Du som söker bör vara strukturerad och gilla att ta egna initiativ samt anta nya utmaningar. Då jobbet innebär vissa tunga moment krävs fysisk styrka. Exempelvis innebär jobbet att leverera färdigpackade varor till grossist och till butik. Rollen är frigående och utmanande där jobbet även innebär att hämta råvaror till produktion. Du kommer även att packa ordrar och när tid finns hjälpa till i produktionen.

Krav: B -och C-körkort.

Tjänsten är på 100 procent. Arbetstider kan variera beroende på låg- och högsäsong.

Ansökan bör vara inskickad senast 18 oktober till marcus@prinsenab.se

Vid intresse kontakta Marcus Holmström på 070-4947486 eller via mejl marcus@prinsenab.se

Tjänsten tillsätts inom kort.

”Kommer sakna gemenskapen och goda frukosten”

04 jun 2019 under kategorin Återförsäljare
Tack Ingeli Bengtsson för dina åtta år hos oss som vår suveräna ekonomiadministratör. Vi kommer att sakna dig och vill önska dig all lycka i framtiden och ett ljuvligt pensionärsliv.  

Grattis du går i pension, hur känns det?
– Det är blandade känslor. Det ska bli både skönt att vara ledig men det kommer också att kännas tomt. Jag har trivts bra och kommer att sakna gemenskapen, arbetskamraterna och frukosten klockan nio med alla de goda salladerna att välja på. Det är naturligt att en ny generation tar över och det känns tryggt med en sådan bra efterträdare.

Någon händelse som du kommer minnas speciellt?
– Jag började på Prinsen i oktober år 2011. Mycket har förändrats under åren. När jag började fanns det till exempel bara en dator som vi delade på. Nu finns ju flera och vi har infört ett nytt bokföringsprogram. Det har varit intressant och kul att ha varit med i den utvecklingen.  

Vad kommer du njuta av mest av om dagarna?
– Den här årstiden är det framförallt trädgården som kommer att uppta min nyvunna tid. Sedan kommer jag passa barnbarnen mer.  Annars ska jag leva pensionärslivet och ha det gott. Det ska bli skönt att inte ha fullt upp om dagarna som man har haft hittills.  

Du är en hejare på Bowling, vem ska nu sätta Prinsarna på plats i framtiden?
– Ja, vi har ju haft en del Kick offer genom åren.  Är man ensam tjej bland killar så får man stå ut med en del. De har bland annat lurat ut mig på en guidad segway-tur i Madrid och ner i en kajak vid Marstrand.  Det skulle jag aldrig ha gjort annars. Kick offerna har varit tuffa. När vi tackade av en annan kollega för några år sedan så spelade vi bowling, då vann jag. Det var roligt! Jag har trivts jättebra på Prinsen och vill tacka för förtroendet att få jobba här och allt jag har fått uppleva.
Ingeli Bengtsson går i pension. Tack för dina åtta år hos oss.

Storvinst för Prinsens på Sillens Helg

04 jun 2019 under kategorin Återförsäljare

Prinsens senapssill och skånsk senapssill kom etta respektive tvåa i årets tävling på Sillens Helg, som anordnades 1-2 juni på Marstrand.
– Vi är otroligt stolta över vårt företag och våra produkter, säger Jonas Nilsson, ägare och produktionsansvarig på Prinsens Sill och Sallader.

Av totalt 18 olika producenter i årets senapssillstest lyckades Prinsens vinna första och andrapris. På en blåsig kaj på Marstrand fick Marcus Holmström motta vinnarbucklan. 

De var i slutet av maj som de olika sillproducenterna bedömdes av en jury på Fiskekrogen i Göteborg. Juryn fick smaka på inläggningarna ur skålar som endast hade ett nummer på sig. Sorterna poängsattes sedan efter utseende, smak, konsistens och kvalité.

Prinsens senapssill fick högst poäng, tätt följt av vår skånska senapssill. 
– Extra kul är att receptet på vår senapssill har hängt med sedan företagets början. Vinsten visar att företaget står på en stabil grund, säger Jonas Nilsson.

Juryn bestod av: Ulf Wagner, Katja Palmblad, Håkan Thörnström, Lars Ahlström


Prispallen:

1 Prinsens senapssill

2 Prinsens Skånsk senapssill

3 Jeppes Skånska senapssill från Ringsjö fisk


Övriga tävlande: 

Lisa Elmqvist senapssill, Klädesholmen extra mild senapssill, Amiral senapssill, Coop senapssill, Lysekils senapssill, Klädesholmsens senapssill med maltwhisky, Fiskeexporten senapssill, Abba senapssill, Buhres senapssill, Prinsens senapsgravade senapssill, Års Fisk & Saldjur senapssill, Wagner senapssill, Tommy G senapssill, Falkeskog senapssill, Garant senapssill.

Bröderna Marcus Holmström och Jonas NIlsson med segerprodukterna.

Glad Påsk önskar Prinsen

28 mar 2019 under kategorin Återförsäljare

Prinsens Sill och Sallader önskar alla sina vänner och kunder en fridfull påsk.

Påsken ska firas med goda vänner och den smaskigaste sillen tycker vi. Ett tips är att smaka vår Brantevikssill som bland annat tog hem första pris under Sillens Helg på Marstrand. En klick av vår goda Räkröra på ägghalvorna och Hovmästarsås till laxen är också att rekommendera.

Trevlig Påskledighet önskar Prinsen!

Läs mer om tävlingen på Sillens Helg här.